Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le craquelin
- 100 g de farine de blé
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g) (optioneel)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème mascarpone et le montage
- 60 g de sucre en poudre
- 3 pincées de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 500 g de fraises fraîches, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2411.6 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 100.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Number cake du Nouvel An
3 godz.
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2h 30min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10 min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Paris-brest
3 godz. 10 min