Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant cacahuète
- 30 g de chocolat blanc
- 50 g de beurre de cacahuète
- 30 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
Le crémeux caramel
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 100 crème liquide 35% m.g.
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 20 g de miel
- 2 g de fleur de sel
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
Le biscuit madeleine
- 80 g de beurre
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de miel
- 110 g de farine de blé
- 3 g de levure chimique
- 1 g de vanille en poudre
- 25 g de lait
La crème vanille
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2915.5 kJ / 697.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 45.8 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 297.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche express au praliné
45 min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35 min.
Bounty
10min
Fôret-noire
5h 15min
Paris-brest aux fraises
1 godz. 45 min
Bouchées aux speculoos
2h 30min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Galette des Rois franc-comtoise
1h 5min
Entremets façon tiramisu
5h
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min