Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 250 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
La chantilly et le décor
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 51 g
Alternatieve recepten
Paris-brest
3 godz. 10 min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 Std. 10 Min
Meringues fantômes
3 Std. 30 Min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Le merveilleux
3 godz. 40 min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1h 35min
Merveilleux tout choco
2h 5min
Eclair au chocolat
1h 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min