Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au chocolat
- 20 g de beurre doux et mou et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème au chocolat au lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 400 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La ganache noire
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 16 petits œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2604.5 kJ / 623.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 40.1 g
Alternatieve recepten
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Gâteau de Pâques
1h 50min
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Jardin de Pâques
2h 25 min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Génoise au chocolat
45min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min
Bûche express au praliné
45min