Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au chocolat
- 20 g de beurre doux et mou et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème au chocolat au lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 400 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La ganache noire
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 16 petits œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2604.5 kJ / 623.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 40.1 g
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13h
Napolitain
73h 40min
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Forêt-noire
2h 30min
Jardin de Pâques
2h 25min
Mille-feuille à partager
1h 45 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Entremets aux deux chocolats
35 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche express au praliné
45min