Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'enrobage
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
La guimauve
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 285 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Roses des sables
45 phút
Mendiants au chocolat
30min
Napolitain
73hod. 40min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Petits chocolats
3h 20min
Langues de chat à la vanille
15 phút
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Chouquettes
1h
Meringue classique
3h 25min
Pâte à tartiner express
15 phút
Calissons d'Aix
24h