Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'enrobage
- 200 g de chocolat noir de couverture, détaillé en morceaux
La guimauve
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 285 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mendiants au chocolat
30min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1h 20 min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Macarons lapins de Pâques
48j
Chouquettes
1h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Pâte à tartiner express
15min
Palmiers maison
1h 30min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Langues de chat à la vanille
15min
Meringue classique
3h 25 min.