Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
- 120 g de cacao en poudre
L'insert crème brûlée
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- 4 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
La mousse au chocolat
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 œufs
Le biscuit
- 120 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La finition
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3273.3 kJ / 784.6 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 199.9 mg
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bûche poire-caramel
9u. 15min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Paris-brest
3u. 10min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Gâteau de Pâques
13h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Gâteau mousse au praliné
13h
Number cake 6
2 Std.