Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 godz. 50 min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 godz. 20 min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice au Carambar
2u. 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2u. 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 godz.
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min