Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 godz. 45 min
Bûche glacée exotique
3h 30 min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20 min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12h
Bûche glacée multifruits
3h 30 min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min