Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse à la vanille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 4 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues en deux et grattées
- 50 g de cassonade
- 330 g de lait
La dacquoise aux noisettes
- 120 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre en poudre
- 35 g de farine
- 6 blancs d'œufs
Les cacahuètes caramélisées
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- 260 g de crème liquide entière, bien froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3431 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 48 g
Alternatieve recepten
Bûche poire-caramel
9h 15min
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4sa 35 dk
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Paris-brest
3h 10min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Number cake
2h
Bavarois aux trois chocolats
15h