Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau moelleux
- 120 g de beurre doux froid, et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait
- 200 g de farine de blé
- 50 g de fécule de pomme de terre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et égrainée
- 10 g de levure chimique
Le caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 75 g de beurre demi-sel froid, en morceaux
- 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1045 g d'eau
- 1 ½ c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau Dudule
1h
Financiers aux amandes et aux framboises
35min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Grand financier à la noisette
55min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35 min
Gâteau nuage à la vanille
7h 35min
Gâteau et sirop à l'orange
1 Std. 15 Min
Paris-Deauville
12h
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 Std. 15 Min
Gâteau au caramel
3 godz. 50 min
Gâteau Émilie
45min