![Sundae au coulis de fruits rouges Sundae au coulis de fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89e82530-90a6-4cde-8377-53aa1403dbac/Derivates/fdc10b99-db3d-43e0-9667-e46c80b95391.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de lait
- 2 sachets de sucre vanillé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 300 g de fruits rouges frais variés (myrtilles, cerises, framboises...)
- 70 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe pour le topping
- 50 g d'eau
- 20 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2hod. 45min
Sucre glace (200 g)
5 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36ωρ.
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Sucre glace
5 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Petites chouquettes
40min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Sauce caramel au whisky
35 Min