Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de lait
- 2 sachets de sucre vanillé
- 60 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 300 g de fruits rouges frais variés (myrtilles, cerises, framboises...)
- 70 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe pour le topping
- 50 g d'eau
- 20 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Yaourt à la compotée de fraises
12h