Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cubes de sucre d'orge
Geen beoordelingen
Sandwichs de spaghetti légumes
1h
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30min
Welsh rarebit
30min
Merveilleux au chocolat
2 Std. 45 Min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Gaufrettes à la vanille
1 godz. 5 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Moka
1h 15 min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Carbonade flamande
1h 45min