Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Tarte au libouli
2u. 45min
Carbonade flamande
1u. 45min
Tarte au sucre
3h 50 min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Pommes en croûte feuilletée
2h 30min
Croissants aux pépites de chocolat
5 godz. 40 min
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1u. 45min
Gaufrettes à la vanille
1ч. 5 мин.
Glace à la violette
12h