Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelles picardes
2h
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Chemin de fer
3h 20min
Merveilleux tout choco
2sa 5 dk
Velouté de tomate
40min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Gland à la pistache
1h 30min
Tarte au sucre
3h 50 min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Tarte au libouli
2h 45 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min