Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 4 œufs
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire vert
- 5 gouttes de jus de citron
La crème pâtissière à la pistache
- 500 g de lait
- 50 g de fécule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de pâte de pistache
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1600.4 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 127.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-Brest
3 Std.
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Flan pâtissier feuilleté
7u. 40min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Spritz au chocolat
50 Min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Chemin de fer
3 Std. 20 Min
Tarte entremets chocolat et noisette
18u. 30min
Merveilleux tout choco
2 Std. 5 Min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Napolitain
4h 20min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min