Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3765 kJ / 899 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Baguette viennoise
2h 30min
Baguette tradition
15h 25min
Brioche feuilletée
5 godz.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3ωρ. 25 λεπτ.
Muffins anglais
4h 10min
Brioche butchy à partager
3h 50 min