Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 125 g de lait entier
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 40 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de sel
- 560 g de farine T45
- 100 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 110 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de rhum
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour le plan de travail
Le jour même
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3765 kJ / 899 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3u. 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min