Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche italienne
3h 15min
Gâche vendéenne
12h 55min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains aux pépites de chocolat
4 Std. 10 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min