Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2035 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Baguette tradition
15h 25min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4h 25min