Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3731 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Beignets de carnaval à la fleur d’oranger
1h 50min
Escargots à la pistache
21 Std.
Briochettes parisiennes
4 godz. 5 min
Tarte aux cerises briochée
3h 25min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 Min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Tarte briochée aux abricots
3 godz. 10 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Tarte à gros bords
1h 50min
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min