Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3731 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Brioche à la mie filante
1h 45min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Gaufrettes à la vanille
1 godz. 5 min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Tarte à gros bords
1 Std. 50 Min
Brioche tressée à la cannelle
8 Std.
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Tarte au sucre
4h
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 min