Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'insert crème brûlée
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 4 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de rhum
La mousse au chocolat
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 œufs
Le biscuit
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2562.5 kJ / 615.8 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain rapide
1h 15min
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Macarons à la fraise
2h 30min
Bûche vanille et framboise
50ωρ. 30 λεπτ.
Entremets exotique
24 Std.
Paris-Brest
3h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
New York roll au chocolat
1 Std. 30 Min
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Macarons à la vanille
3h