Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'insert crème brûlée
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 4 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de rhum
La mousse au chocolat
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 œufs
Le biscuit
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2562.5 kJ / 615.8 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche mangue passion et noix de coco
10óra 40p
Bûche de Noël à la fève tonka
3 Std.
Paris-Brest
3 Std.
Mousse aux 3 chocolats
5h 40 min
Crème glacée vanille-cookies
5hod.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Chocolat liégeois
4h 30min
Jambalaya de poulet
40 min
Merveilleux tout choco
2h 5min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Forêts-Noires individuelles
1 godz. 40 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min