Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3273 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Pains à burgers américains
3h 15min
Gressins au romarin
1 godz. 40 min
Gressins italiens
1 godz. 55 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Baguette farcie au chorizo
2 godz. 15 min
Chouquettes du goûter
35 min
Chocolats de Pâques
15 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min