Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 300 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone
- 2 sachets de sucre vanillé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de chocolat noir
- 100 g chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Meringues fondantes chocolat-amande
2u. 30min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Religieuse au café
4h 40min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2 godz. 45 min
Flan pâtissier à la vanille
3 godz. 30 min