Pannacotta façon cappuccino
TM6 TM5 TM31

Pannacotta façon cappuccino

4.6 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

Réalisation de la pannacotta

  • 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
  • 250 g de crème liquide entière
  • 250 g de lait
  • 70 g de sucre en poudre
  • 10 - 15 g de café instantané

Réalisation de la chantilly au mascarpone

  • 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 65 g de mascarpone, froid
  • 20 g de sucre glace
  • cacao en poudre, pour la décoration

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1669 kJ / 386 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten