Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Cocktail Bellini
5min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 godz. 30 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Cheesecake aux speculoos
1h
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Palets au chocolat, crêpes dentelle et cacahuètes
1 Std. 15 Min
Cheesecake à la fraise
13 Std. 45 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Sauce caramel au café
45min
Entremets façon tiramisu
5 godz.