Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Bouza (crèmes à la noisette)
3 Std. 30 Min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Entremets chocolat-cacahuète
12h
Chocolat liégeois
4h 30min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 godz. 35 min
Curd de clémentine
30 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 godz. 40 min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Praliné maison rapide
1 Std.
Crème dessert aux speculoos
6h 20min