![Pannacotta façon cappuccino Pannacotta façon cappuccino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/828cd1b0e59b2c3d3bd9c8bf7e6db069/Derivates/4a0d132bcfc546815a94e679ec137d13f595c8d3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Sauce café-crème
35 min
Chocolat liégeois
4j 30 menit
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Entremets exotique
24h
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40 Min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Entremets façon tiramisu
5 godz.