Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45T45, pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 130 g de beurre de tourage
La crème pâtissière et le montage
- 120 g de lait, et 2 c. à soupe
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 35 g de pâte de pistache
- farine T45, pour le plan de travail
- 8 oreillons d'abricot au sirop, en conserve
- 30 g de pistaches vertes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de légumes
1h 45min
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Chemin de fer
3 godz. 20 min
Tarte amandine aux poires
2 godz. 30 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Cake au citron
1h 50min
Cheesecake baklava
3 Std. 30 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Krachel (brioches à l’anis)
2 Std. 45 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min
Brioche Nanterre
4h 15 min