Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 394.6 mg
Alternatieve recepten
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Baguette tradition
15h 25min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Pain aux oignons blancs
Geen beoordelingen
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min