Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de sirop d'agave
- 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le jour même
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 15 g de sucre vanillé maison
- 50 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1609 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 28.3 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Chocolat liégeois
4h 30 min
Sauce fromagère
30 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Sablés viennois
45 Min
Minipains façon bretzel
2h
Religieuse au café
4h 40min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7sa 5 dk
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1h 5min
Coupe Breizh
12h
Crème glacée caramel et cacahuète
3小时 20 分钟
Cacahuètes caramélisées
35 Min
Gaufres, sauce au chocolat
1h 5min