Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 1600 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'arachide
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 825.4 kJ / 195.6 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2333.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Manneles
1h 30 min
Bretzel
1h 10 min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30 min
Streusel
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1 Std. 50 Min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35min
Bretzels allemands
2h 15 min