Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
- 180 g de chocolat gianduja
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Réalisation des craquelins
- 40 g de farine
- 50 g de cassonade
- 40 g de beurre, en morceaux
- 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2-3 œufs)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2591 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Entremets chocolat-cacahuète
12 Std.
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Paris-Brest
3 Std.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Fraisier
15 godz.
Napolitain
4h 20min
Praliné maison rapide
1h
Entremets Passion et mangue
12 Std. 30 Min
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 godz.