Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sirop
- 75 g de sucre en poudre
- 150 g d'eau
- 50 g de framboises fraîches
- 1 citron vert non traité (le zeste et le jus)
La crème
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 13 biscuits à la cuillère
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café bombée de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2130 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Mousses de framboises
1u. 15min
Gâteau léger aux framboises
1 godz. 40 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Charlotte aux poires
12h 30min
Charlotte mangue-Passion
5hod.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10min
Charlotte aux nectarines
7 Std.
Charlotte aux fraises
12h 30min