Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 4 œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité
- 120 g de farine de blé
La garniture
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de lait
- 20 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum brun
- 200 g de fraises fraîches un peu fermes, coupées en lamelles de 5 mm
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
- coulis de fraises (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1198 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3 Std. 15 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Génoise
50min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Bûche roulée au café
2 Std. 40 Min
Gâteau de Pâques
1h 50min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min