Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 100 g d'eau
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 2 œufs
La chantilly
- 350 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 35 g de sucre glace
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
La garniture
- 125 g de fraises, coupées en cubes
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 10 fraises, en lamelles
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Petites chouquettes
40min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Beignets à la confiture de framboises
3 Std. 40 Min
Petits beignets de carnaval
3 godz.
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2h 30min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Génoise
50min