Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 600 g de fruits frais variés de saison, coupés en morceaux (par ex. 200 g de raisins, 200 g de figues et 200 g de pêches).
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2u. 45min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12 Std. 45 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Dacquoise
40min
Entremets coco-passion-papaye
24h