Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche parisienne
24h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette
3h 45min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4u. 10min
Petits pains au chocolat
13u.
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au chocolat
24h
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min