Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le sirop au café
- 300 g de café
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de café instantané
Le biscuit joconde
- 4 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 220 g d'amandes en poudre
- 275 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 20 g de beurre doux
La crème mousseline au café
- 350 g de lait entier
- 10 g de café instantané
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 175 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1h 50min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Génoise au chocolat
45 min
Forêt-noire
2hod. 30min
Pâte à chou
2hod.
Crème pâtissière
15 min
Ganache au chocolat
20 min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Royal au chocolat
3h 30 min
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Croquant au chocolat
16h 20min