Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 6 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à soupe rases de cacao en poudre non sucré
La garniture
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- sucre glace, pour la crème
- 1 sachet de Chantifix (7 g env). (Voir "Information(s) complémentaire(s)")
- 20 g de kirsch
- 400 g de griottes au sirop (fruits et jus)
- chocolat noir, râpé pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1494.8 kJ / 356.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Bûche express au praliné
45min
Vacherin griotte-amande
12 godz.
Génoise
1h 50 min.
Verano
12h 45min
Nid de Pâques
1h 45min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15u.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Bûche roulée au café
2 Std. 40 Min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Génoise au chocolat
45min
Forêt-noire
2h 30min