Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 192.8 mg
Alternatieve recepten
Chausson aux pommes
1h 30 min
Baguette express
2h 35min
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Baguette
3h 45min
Pâte feuilletée maison
1óra
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Petits pains aux raisins
24h
Petits pains au chocolat
13h
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min