Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Les macarons
- 130 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 20 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5 min
Macarons au citron
12h
Ganache au chocolat
20min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Macarons au café
24h
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Macaron tiramisu
26 Std.
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Macarons fraise-amaretto
24h