Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée et la crème pâtissière
- 1 pâte feuilletée maison
- 370 g de lait
- 35 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
Le glaçage et le montage
- 250 g de sucre en poudre
- 40 g de blanc d'œuf (le blanc d'1 gros œuf)
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g de chocolat noir
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1243.7 kJ / 295.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Napolitain
73h 40min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Forêt-noire
2h 30min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Mini-saint-honoré
2h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Tarte tropézienne
3h
Fraisier
12h 45min
Bavarois aux fraises
6h 25min