Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux choco-cerise
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 80 g de cerises
- 3 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 75 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
- 3 clous de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2213 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 57 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min
Flan à la pistache
30 min
Milkshake au cheesecake fraise
40 min
Mousse au chocolat fruitée
50 min
Soufflés façon tiramisu
25 min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1h 30min