Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La crème d'amande
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de poudre d'amande
- 10 g de fécule de maïs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 80 g de beurre doux et mou, et un peu pour les moules
- 1 œuf
Les pommes et le montage
- 300 g d'eau
- 4 belles pommes non traitées, non épluchées et émincées en fines lamelles (voir "Conseil(s)")
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g de cannelle en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1109.1 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 88.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau mousse au praliné
13u.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Charlotte aux framboises
3h 40min
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Succès praliné
1h 40min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Paris-brest
3h 10min
Mini-éclairs à la framboise
3 Std. 15 Min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2h
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min.