Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 55 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
-
2
c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
of 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 50 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 15 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2250.2 kJ / 542.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 60 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 godz. 30 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.