![Minipavlova de Pâques aux fraises Minipavlova de Pâques aux fraises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8de2dc87-a832-487e-a926-dd6779840d5d/Derivates/1910790a-ba01-4c21-851d-b9aa49c884c7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15sa 45 dk
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Merveilleux
3h
Charlotte aux framboises
3sa 40 dk
Minipavlovas
3h 45min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Carrés aux framboises
14 Std. 10 Min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Mille-feuille à l'ananas
3hod. 15min