Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle aux fraises
15min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15min
Minipavlovas
3h 45min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2j 30 menit
Pavlova en verrine
14h 30min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2j
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Pannacotta façon cappuccino
4j 30 menit
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.