Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de biscuits, type sablés bretons
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 citron jaune non traité
- 80 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de ricotta
- 100 g de fraises fraîches, coupées en morceaux et un peu pour la finition
- 50 g de framboises fraîches et un peu pour la finition
- 50 g de groseilles rouges et un peu pour la finition
- 100 g de myrtilles et un peu pour la finition
- 100 g de pêche blanche, coupée en morceaux et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1586.5 kJ / 380.4 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 138.4 g
- Natrium
- 15.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Tarte amandine aux poires
2h 30 min.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Cake aux deux citrons
1h
Cheesecake au citron léger
4h 20 min.
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10min
Smoothie jar
40min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Tarte poire-chocolat
55 Min