Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise coco
- 25 g d'amandes en poudre
- 25 g de noix de coco râpée
- 55 g de sucre glace
- 60 g de blancs d'œufs (2 blancs d'œufs env.)
- 20 g de sucre en poudre
La crème à la Passion
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (7 à 10 fruits env.), et 1 fruit pour la finition
- 70 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 400 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe bombées de mascarpone, très froid
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de mangue, coupée en dés
- 10 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Dacquoise aux framboises
2h
Entremets à la mousse de cassis
12h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Bavarois à la mangue
7ωρ.
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois litchis-framboises
4h
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Entremets aux pommes à la vanille
4 godz. 40 min