Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre roux
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Consei(s)")
- 50 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt à la vanille
12h 20 min
Yaourt à la noix de coco
12h 15min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20 min
Sauce au caramel
1h 30min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Yaourt nature au Varoma
12j
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Toffees au caramel
2h
Faire sauter 200 g de pommes
15 menit