Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre froid, en une seule pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes, grillées et salées
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min
Glace au caramel au beurre salé
14h
Caramel liquide
25 min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Crème dessert au caramel
1 godz.
Poudre de caramel
1 godz.
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30 min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min