![Succès praliné Succès praliné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2a8d12a3988d64851805109043f621a1/Derivates/ff861bb5f679f6bc43a34a6c398ed725fbdcd547.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise à la noisette
- 230 g de sucre en poudre
- 150 g de blancs d'œufs (5 blancs env.)
- 30 g de farine de blé
- 75 g de noisettes en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 30 g de noisettes entières concassées
La crème mousseline au praliné
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 450 g de lait
- 100 g de pâte de pralin (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 90 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2632.5 kJ / 630.9 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 94.1 mg
Alternatieve recepten
Trianon
3klst
Entremets façon tiramisu
5h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Entremets Passion et mangue
12 Std. 30 Min
Entremets chocolat-cacahuète
12klst
Paris-brest
3h 10min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 Std.
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Dacquoise
40 Min
Choux craquelins au gianduja
17h