Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise à la noisette
- 230 g de sucre en poudre
- 150 g de blancs d'œufs (5 blancs env.)
- 30 g de farine de blé
- 75 g de noisettes en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 30 g de noisettes entières concassées
La crème mousseline au praliné
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 450 g de lait
- 100 g de pâte de pralin (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 90 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2632.5 kJ / 630.9 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 94.1 mg
Alternatieve recepten
Gâteau mousse au praliné
13h
Bûche de Noël à la fève tonka
3 Std.
Paris-Brest
3 Std.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Tarte entremets chocolat et noisette
18小时 30 分钟
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Paris-brest
3 Std. 10 Min