Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 400 g de lait
- 100 g de praliné (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs (100 g)
- 70 g de sucre roux
- 400 g d'eau
- 40 g de noisettes concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1666.8 kJ / 400.5 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 95.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Chocolat liégeois
4h 30min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Crème caramel et vanille
8h
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Crème dessert au chocolat
25 min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 Std. 20 Min
Crème dessert à la vanille
1 godz. 25 min
Crème au café
2h 30min
Crème au praliné
2 Std. 20 Min