Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs à température ambiante
- 1 pincée de sel
- 70 g de chocolat noir, fondu
-
bonbons, pour la décoration
of œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 372.8 kJ / 89.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 24.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Vacherin express
12h 15min
Chocolats de Noël
1h
Meringues aux amandes
2h 50min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Merveilleux tout choco
2h 5 min
Croustillants à la noisette
45 min
Forêts-Noires individuelles
1 godz. 40 min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40 min