Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau pâtissier aux pommes en spirales
1h 20min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1 Std. 30 Min
Curd de clémentine
30min
Avocat Tikka (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Petites bouchées au chocolat et meringue
1h 35min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30min
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2 godz. 10 min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min