Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La béchamel
- 250 g de lait
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- ½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
La pâte à choux et le montage
- 5 g de champignons noirs déshydratés
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 450 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 841.1 kJ / 203.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 166.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4h 20min
Cocktail cidre de pomme
50min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Aspic d'asperges
24h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2h 15 min.
Paris-Brest
3 Std.
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min