Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de canard et poulet aux griottes
9h 30min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12klst
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30 min
Royal poire-chocolat
1j 10 menit
Epaule de chevreau roulée au pesto
Keine Bewertungen
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
Keine Bewertungen
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min