Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée tiramisu
8 Std. 25 Min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Maison en pain d'épices moelleux
1hod. 30min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Petits chocolats cœur framboise
1hod.
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Nids de Pâques meringués
3u. 20min
Pêche Melba
6 Std.
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1h 15min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12 Std.