Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2h
Crème caramel
3h
Dacquoise aux framboises
2h
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 godz. 35 min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3h
Succès praliné
1h 40min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Gâteau mousse au praliné
13h
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Crème caramel et vanille
8h